Realizarea Reţelei de Consilieri

//Realizarea Reţelei de Consilieri

Realizarea Reţelei de Consilieri

Auzim din ce în ce mai des despre îngrijirile paliative. Deşi, de 20 de ani în România, conceptul este încă foarte puţin cunoscut şi mai puţin de 8% dintre pacienţii care au nevoie de acest tip de îngrijire, o şi primesc.
Pentru a ajuta la împărtăşirea informaţiilor şi din dorinţa de a sprijini dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative de calitate, vom pune bazele unei reţele de consilieri.
Ce rol va avea reţeaua?
Ei bine, oamenii care o vor forma, vor fi oameni-resursă. Orice organizaţie neguvernamentală sau instituţie( Spital, DGASPC) care va dori să pună bazele unui stfel de serviciu, vor putea contacta una dintre aceste persoane pentru a primi informaţii despre ce înseamnă îngrijirea paliativă de calitate şi care sunt standardele.
După constituirea acestei reţele, pe site-ul dedicat proiectului, www.ingrijiripaliativebacau.ro , vom afişa datele de contact ale acestor persoane, pentru a facilita accesul persoanelor interesate.
Periodic, reţeaua de consilieri va avea întâlniri de lucru. Reteaua de consilieri va contribui si la asigurarea sustenabilitatii proiectului si a raspandirii metodologiei.

By | 2017-01-03T18:33:24+00:00 septembrie 25th, 2016|evenimente|0 Comments

About the Author:

Administrator & web designer pentru Asociația Lumina

Leave A Comment