Raport lobby și advocacy

/Raport lobby și advocacy
Raport lobby și advocacy 2017-01-03T18:46:08+00:00

Project Description

Activităţile de lobby şi advocacy au constat în acţiuni ţintite pentru promovarea Metodologiei privind furnizarea de servicii din sfera îngrijirilor paliative către copii şi tineri, din grupuri vulnerabile.

Puteti citi atasat, raportul activitaţilor de lobby şi advocacy derulate în proiectul ,,Îngrijiri paliative- măsuri integrate pentru incluziune socială”

Raport lobby și advocacy

Componentele proiectului sunt:

Formarea a 300 de profesionişti din domeniul serviciilor sociale (asistenţi sociali, kinetoterapeuţi, psihologi, terapeuţi ocupationali, referenţi sociali, personal care furnizează direct servicii: lucrători sociali, educatori) vor urma un program integrat de formare: training, job shadowing şi coaching, ceea ce va conduce la dezvoltarea competenţelor pentru furnizarea  serviciilor de calitate a îngrijiriilor paliative.

Informarea a 500 de studenţi , viitori profesionişti în domeniul serviciilor sociale vor fi implicaţi într-o campanie de informare şi în evenimente de tipul ,,Ziua Porţilor Deschise”.

O campanie de lobby şi advocacy pentru adoptarea unei noi metodologii standard, privind asistarea copiilor şi tinerilor din grupuri vulnerabile, care au nevoie de îngrijiri paliative, de către 12 furnizori de servicii sociale din România.

Evenimentele ,,Ziua Porţilor Deschise”: 100 de studenţi, din cei 500 care au participat la campania de informare, se vor putea înscrie prin completarea unui formular online, iar criteriul de selecţie va fi motivaţia studenţilor de a aprofunda noţiuni despre serviciile de îngrijiri paliative destinate copiilor şi tinerilor.

Conferinţa Naţională: 88 de reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. la nivel naţional şi alţi furnizori de servicii sociale din ţară. Participanţii vor fi selectaţi pe baza formularui de înscriere, pe criterii precum: poziţie în cadrul instituţiei, distribuţie geografică, motivaţia de a participa, echilbru de gen.

Raport lobby și advocacy