Coerent PLUS

//Coerent PLUS

Coerent PLUS

În urmă cu ceva mai bine de 1 an începeam proiectul ,,Îngrijiri paliative- măsuri integrate pentru incluziune socială”. Ne propusesem să introducem în tainele îngrijirilor paliative 300 de specialişti din domeniul social, să informăm 500 de studenţi- viitori specialişti şi să aşezăm pe hârtie instrumentele noastre de lucru, pentru a rezulta o metodologie pe care, cu timpul, să o folosească toţi specialiştii din domeniul social, la nivel naţional.

Ne întrebam cum şi dacă vom reuşi să convingem 300 de persoane să se înscrie la programul de training, cum şi dacă vom stârni interesul a 500 de studenţi pentru a ne asculta, a ne vizita şi, de ce nu, în timp, a profesa în acest domeniu, pe cât de frumos, pe atât de provocator.

Solicitările pentru programul integrat de formare au depăşit cu mult aşteptările noastre, peste 700 de persoane dorindu-şi să fie parte din program.

Pentru că rezultatele au fost atât de bune şi pentru că am avut oportunitatea programului de finanţare ,,PLUS”, anul acesta continuăm activităţile pentru încă 6 luni. Acest lucru oferă posibilitatea altor 200 de specialişti din domeniul social să parcurgă programul de formare: training şi job shadowing.

Astăzi, prima grupă- 25 de specialişti- parcurge primele module din programul de training. Mâine vor urma programul de job shadowing, adică vor merge în vizită să experimenteze modul nostru de lucru, iar vineri vor parcurge celelalte module din programul de training.

,,Îngrijiri paliative- măsuri integrate pentru incluziune socială” este un proiect ambiţios, de amploare şi care ne-a dat ocazia să întâlnim oameni dornici să schimbe lucruile în bine.

Mara Matei,

Manager Comunicare

By | 2016-07-06T10:57:58+00:00 iulie 6th, 2016|Coerent PLUS|0 Comments

About the Author:

Administrator & web designer pentru Asociația Lumina

Leave A Comment