Acasa > Filiala foarfece de Fructe Floare și copac pruning shears Grădină Mână Foarfeca de Tăiere Foarfece de grădină, Foarfece Plante Bush Instrument de Culoare Aleatorii

Filiala foarfece de Fructe Floare și copac pruning shears Grădină Mână Foarfeca de Tăiere Foarfece de grădină, Foarfece Plante Bush Instrument de Culoare Aleatorii

29.67lei

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tăiere Instrument De Tip: Foarfece De Iarbă
  • Mașină De Tăiat Via Tip: Bypass
  • Material: Metal
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: --
  • Nume De Brand: KITPIPI
  • Finisare: Nu Filmate

Descriere: descriere:

100% de înaltă calitate

Foarfece de tăiat via au de înaltă calitate, lame ascuțite, care sunt ideale pentru tăierea tulpini și ramuri.Această grădină de forfecare are un mâner ergonomic design pentru a îmbunătăți eficiența și confortul, și un convenabil tunderea instrument poate satisface toate dvs. de grădinărit și de gazon are nevoie de tăiere.Foarfecele sunt, de asemenea, numit manual foarfece de grădină, foarfece sau foarfece de tăiere, și sunt de obicei folosite pe plante.Robust, cu capacitate maxima de taiere.

Perfect instrument de grădinărit pentru tăierea, fasonarea și modelarea plante pentru a crea o curte frumos peisaj.

Durabil grădină tăiere masina: Această grădină de tăiere funcție este practic și poate satisface toate dvs. de grădinărit și de tăiere are nevoie.Rugină-dovada puternic și de înaltă calitate structura de otel nu este ușor de a sparge.

De înaltă calitate lamă ascuțită: anti-coroziune de înaltă calitate și lamă ascuțită.Ea are cea mai mare capacitate de tăiere, astfel încât nu este potrivit doar pentru frunze și flori, dar, de asemenea, pentru tăierea tulpini și ramuri superficiale.

Design de protecție de securitate de blocare: țineți foarfecele "închis" după utilizare.Ușor pentru a deschide dispozitivul de blocare și ține lacătul închis.

Mâner Ergonomic: Aceste foarfeci sunt ușor de a deschide și a închide blocare de siguranță.Cu mâner ergonomic design este un non-alunecare mâner, care oferă confort atunci când tăierea și modelarea frunze și tulpini de plante.

De înaltă calitate, tunderea instrumente posibilitatea să tăiați și să tăiați cu ușurință și în mod eficient.Foarfecele sunt perfecte pentru toate dvs. de grădinărit are nevoie.

Culoare: Rosu verde portocaliu aleatoare mixtă de păr

Etichete: garden pruner, o mână bahco, dat unelte de grădinărit, ramuri de ramură, gradina plantarea de instrumente, teaca de tăiere foarfece, balcon instrument de gradina, ușa de metal de tăiere, subțire bucse, grădini vase.

Produse similare: