Acasa > 0.8"în 0.8 inch Galben LED cu 7 Segmente de Afișare 27.7*20*10MM display digital 0.8 cm 1 Bit Digital Tub de Plastic sau Metal catod

0.8"în 0.8 inch Galben LED cu 7 Segmente de Afișare 27.7*20*10MM display digital 0.8 cm 1 Bit Digital Tub de Plastic sau Metal catod

61.65lei

  • Certificare: ROHS
  • Lungime: 27.7
  • Lățime: 20
  • Nume De Brand: BiNFU
  • Tensiune: 2-6
  • Înălțime: 10
  • Tip De Element: Module cu LED-uri
  • Caracteristici: Calitate stabilă
  • Numărul De Model: CL-08016AY

0.8"în 0.8 inch Galben LED cu 7 Segmente de Afișare 27.7*20*10MM display digital 0.8 cm 1 Bit Digital Tub de Plastic sau Metal catod

Dioda Caracteristică

roduct nume: digital cu LED-uri tub

Model produs: catod Comun

Produs de culoare:galben

Modulul este (0,8 in.) tub

Figura Dimensiune si Circuitul de Principiu Diagrama:27.7*20*10mm

DESPRE NOI

avem 10 ani de experiență în producție, specializate în produse led.

dip led-uri, smd led-uri, led de mare putere, raze infraroșu led-uri, iar led-ul de aplicație etc.

produse de testare,fabrica,certificare

DESPRE POST AIR MAIL.

Despre transport gratuit element:

Atunci când alegeți transport gratuit element,sistemul Nostru default trimite produsele prin China post air mail.

China post e-mail este prea lent căile de transport maritim,dacă sunt urgent,pls alege HK post sau exprima nava moduri.

Despre Post air mail ora de sosire:

Atunci când nu efectul de vreme și de Vacanță.

China post air mail:15-20workdays,(Rusia/Brazilia 20-30workdays)

Hongkong post air mail:15-20workdays,(Rusia/Brazilia 15-25workdays)

Singapore post air mail:15-20workdays,(Rusia/Brazilia 15-25workdays)

Dacă depășește acest timp,pls dont vă faceți griji și să ne contactați,ne-ar dori pentru a vă ajuta să contactați agentul maritim și dă-ți răspunde cu promptitudine.

În cazul bunurilor pierdute,ne va ajuta să contactați agentul maritim,și să restituie despăgubirea după ce am primit răspuns de la agent.

Despre informații de urmărire: Din costul de post mail este redus,astfel încât informațiile de urmărire este limitat.Sper ca totul cumpărător iertat.

DESPRE TRANSPORT

Transport maritim și de manipulare:

1) Elementele vor fi livrate în 3-5WORKDAYS după ce vom primi plata.Pe unele sărbători tradiționale, am putea să ne oprim de transport maritim.

2) vă Rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este în regulă înainte de a licita nici un produs.Va trebui să fie responsabil pentru o adresă greșită dacă se dovedesc a fi.

3) vă Rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când îl obține și de a nu semna pentru asta, dacă ambalajul este rupt.Vă rugăm să ne contactați la 3 zile dupa ce ai primit pachetul, dacă există probleme.Fotografiile sau clipurile video sunt o necesitate pentru a ne arăta despre toate problemele.În caz contrar, nu vom lua nici o responsabilitate pentru ei.

4) oferim discount pentru combinate de transport.Vă rugăm să ne contactați în legătură cu prețul, dacă oferta mai mult de un articol.

5) Transport cu numărul de urmărire este foarte recomandat, astfel încât să nu au nici pierderile potențiale.Transport International va costa, de obicei, mult timp.Te rog, ia să știu despre asta.

6) Dacă se întâmplă să fie că doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom încerca cele mai bune noastre de a coopera cu tine.Cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru propriile greșeli.

Altele:

1) Înainte de a-ți cumpăra, vă rugăm să asigurați-vă că nu aveți orice întrebări cu privire la ceea ce cumpara.

2) vă Rugăm să ne contactați, astfel încât nu există nici o confuzie din partea ta.Toate e-mailurile și mesajele vor fi răspuns în 24 de ore de afaceri.

3) Vom păstra dreptul să se plângă la Ingrijiripaliativebacau.ro dacă nu există nici o înșelăciune sau fraudă.

4) Vom încerca tot posibilul pentru a aprovizionării cu cele mai bune produse și servicii.Direct să ne contactați înainte de feedback-ul negativ, ar fi apreciat foarte mult dacă elementele se întâmplă să fie că nu sunt îndeplinite.

După vânzarea de servicii:

Încrederea este totul~

Acceptam retur marfa pentru orice motiv,dar de transport de marfă este pe cumpărător.atunci când vom primi mărfurile vor aranja rambursa la timp.

Orice problema pls nu ezitați să ne contactați înainte de a ne da feedback-ul,ne-ar dori să încercați cele mai bune vă ajuta să rezolve problema.

Etichete: 16 segment, ceas mare tub, led segment, 16 segmente de afișare, lampa led, balast t5, 7segment display, bargraf cu led, led display 7segment, 3 led-uri de segment.

Produse similare: